Somon În Sos De Măcriș
Somonul în sos de măcriș ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,95 USD pe porție. O porție conține 861 calorii, 71G de proteine, și 61G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de măcriș, sare și piper, chervil și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Somon cu sos proaspăt de măcriș, Prăjituri de somon cu sos de măcriș, și Somon cu sos de măcriș și găluște de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor pentru a fi chiar în partea de sus a cuptorului. Preîncălziți broilerul. Încălziți farfuriile (foarte importante) într-o chiuvetă cu apă caldă, cuptorul suplimentar (ha) sau scoateți-le din mașina de spălat vase just run.
Pregătiți toate ingredientele și etapa. Acest fel de mâncare se reunește rapid și nu vrei să te amesteci. Țineți înapoi florile de arpagic, dacă le aveți.
Când cuptorul este gata, porniți sosul. Într-o tigaie mare și largă, topiți untul până începe să se prăjească. Ar trebui să fie maro auriu. În acest moment, puneți somonul sub broiler.
Adăugați măcrișul, chervilul și arpagicul în unt și acoperiți rapid. Lăsați-i să se ofilească puțin, apoi turnați crema. Aduceți la fierbere și reduceți doar până când sosul acoperă spatele unei linguri. Gustați și reglați pentru sare și piper, amintindu-vă că ați condimentat peștele.
Somonul ar trebui să fie acum gata. (2-3 minute) urmăriți-l cu atenție tot timpul în cuptor-vă poate dura doar 30 de secunde, în funcție de cuptor.
Așezați patru medalioane de persoană pe fiecare farfurie și decorați cu sosul, fiind foarte generos.
Presărați petale de flori de arpagic și serviți cu pâine crustă.
Feliați somonul în medalioane subțiri. Un cuțit flexibil pentru felierea somonului este alegerea mea, dar orice cuțit lung și subțire va funcționa bine. Trebuie să fie foarte ascuțit. Feliați pe un unghi ușor tăind pielea pe măsură ce mergeți. Scopul pentru 16 piese.
Așezați somonul pe o tigaie tapetată cu pergament și unsă foarte ușor.
Ungeți blaturile foarte ușor cu ulei.
Presărați sare și piper peste pește.
PS îmi place să pun și pielea de somon sub broiler. Sare bine. Este o gustare delicioasă a bucătarului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.