Somn prăjit cu pui Hush și sos Tartar

Somn prăjit cu pui Hush și sos Tartar
Somnul prăjit cu pui Hush și sos Tartar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $5.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 964 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, fileurile de somn, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Somn prăjit cu sos Tartar Cajun, Somnul prăjit al lui Rock cu sos tartar creol, și Pui de crab Hush cu sos curry de miere-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul tartru, combinați primele 6 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
2
Pentru a pregăti somnul, fixați un termometru cu bomboane/prăjiți într-un cuptor olandez; adăugați ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
BomboaneBomboane
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Ulei de căldură la 38
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Presărați fileurile uniform cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
5
Așezați 5 uncii (1 cană) de făină într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Combinați restul de 5 uncii (1 cană) de făină, făină de porumb și piper negru într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Combinați 2 căni de zară și 2 ouă într-un vas puțin adânc. Fileuri de dragare în făină; se înmoaie în amestec de zară. Dragă în amestec de făină de porumb; scuturați excesul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
8
Așezați 2 fileuri în ulei fierbinte; gătiți 5 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional. Asigurați-vă că temperatura uleiului nu scade sub 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Scoateți fileurile din tigaie folosind o lingură cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Întoarceți temperatura uleiului la 38
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
10
Repetați procedura de două ori cu fileurile rămase.
11
Pentru a pregăti puii hush, cântăriți sau lingurați ușor 4 uncii (3/4 cană) făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
12
Combinați 4 uncii de făină și ingredientele rămase. Aruncați aluatul 1 lingură la un moment dat în tigaie; se prăjește la 375 timp de 5 minute sau până se rumenesc, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Scoateți puii hush din tigaie folosind o lingură cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista