Macadamia parmezan unic este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți fileuri de talpă, ulei de salată, crenguță de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Talpă Parmezană, Parmezan Cu Talpă Friptă, și Talpă Friptă Cu Topping De Parmezan-Măsline.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.