Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați talpa cu Salsan de legume de vară. O porție conține 788 calorii, 64G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $10.77 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, ceapă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Talpă Petrale prăjită la tigaie cu Sucotaș de dovlecei de vară și porumb, Talpă cu crustă de nuci cu Salsa de citrice, și Talpă prăjită cu castraveți și Salsa de roșii.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.