Soba răcită cu Tofu și mazăre de zahăr
Soba răcită cu Tofu și mazăre de zahăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 406 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,44 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, sos ponzu, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Orez, Cu Carne De Porc, Mazăre De Zahăr Snap Și Tofu, Salată De Quinoa Cu Mazăre De Zahăr, Tofu Și Vinetă De Ghimbir, și Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde.
Instrucțiuni
Fierbeți ciuperca în apă într-o cratiță mică, acoperită, 15 minute.
Adăugați kombu și abia fierbeți, acoperit, 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură mare de sticlă, apăsând și aruncând solidele. Întoarceți 2 căni de lichid (adăugați apă dacă este necesar) în cratiță.
Adăugați sos de soia, mirin, ponzu, zahăr și 1/4 linguriță sare și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Se ia de pe foc. Se amestecă uleiul de susan, apoi se răcește în tigaie într-o baie mare de gheață.
Zahărul Blanch se fixează într-o oală mare cu apă clocotită nesărată până când este crocant, aproximativ 2 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-o strecurătoare mare setată în baie de gheață pentru a opri gătitul. Ridicați strecurătoare să se scurgă.
Transferați apăsările de zahăr într-un castron. Între timp, readuceți apa la fierbere. Blanch spanac până când doar ofilit, aproximativ 30 de secunde, apoi se răcește și se scurge în același mod. Stoarceți excesul de apă.
Adăugați la snaps de zahăr.
Întoarceți apa la fierbere.
Adăugați tăiței și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Scurgeți în colander și clătiți cu apă rece. Se răcește în baie de gheață până la foarte rece (adăugați mai multă gheață în apă, după cum este necesar).
Scurgeți cu grijă tofu și uscați-l.
Tăiați în cuburi de 3/4 inch.
Bateți sosul, apoi turnați 1 1/2 cană de sos într-un castron mare.
Adăugați tăiței, snaps de zahăr, spanac și jumătate de scallions și aruncați.
Serviți în boluri puțin adânci, acoperite cu tofu, scallions rămase și ghimbir.
Stropiți cu o parte din sosul rămas și serviți restul pe lateral.
Sosul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit.
Per porție: 403 calorii, 5G grăsimi (1g saturate), 0mg colesterol, 2145mg sodiu, 76g carbohidrați, 4G fibre, 20g proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "