Soba în ceai verde cu pui și mazăre de zăpadă
Soban în ceai verde cu pui și mazăre de zăpadă este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 339 calorii, 29G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $15.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, ghimbir, oțet umeboshi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ ginger citrus soba și mazăre de zăpadă, Tăiței Soba Cu Tofu, Avocado Și Mazăre De Zăpadă, și Carne de porc asiatică cu aragaz lent, cu mazăre de zăpadă, ardei roșii și Soba nu.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați sosul de soia cu mirinul, ghimbirul și uleiul de susan.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat.
Lăsați să stea 10 minute.
Între timp, într-o cratiță mare cu apă clocotită, sărată, gătiți tăiței soba până când sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Scurgeți tăiței; transferați într-un castron mare și acoperiți.
În aceeași cratiță, aduceți ceaiul la foc mic.
Adăugați puiul, mazărea de zăpadă și prazul și gătiți la foc moderat până când puiul este doar alb, aproximativ 3 minute. Se amestecă oțetul și coriandrul, se toarnă în boluri și se servește.