Soacră supă de pui
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de pui a soacrei ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 500 de calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Un amestec de orez, ceapă, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 12 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare includ Supa de Escarole de pui a mamei mele, Supa de cartofi a mamei, și Supa de cartofi a mamei B.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și puneți-l într-un vas mare.
Adăugați bulion și apă pentru a acoperi. Puneți ceapa, tulpina de țelină și morcovul. aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când puiul cade de pe oase, aproximativ 45 de minute.
Scoateți puiul din bulion și lăsați-l deoparte să se răcească. Aruncați ceapa, țelina și morcovul.
Adăugați orez și continuați să fierbeți timp de 20 de minute, până când orezul este fraged. Separați carnea de pui de oase și piele. Tăiați și reveniți la oală.
Se servește fierbinte cu pâine de porumb și salată.