Snapper roșu cu usturoi

Snapper roșu cu usturoi
Usturoi-planta roșu Snapper este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $9.37 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 266 calorii, 56G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Un amestec de chervil, buruieni de mărar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Snapper Roșu Cu Usturoi, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper Roșu Umplut Cu Ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Lingurați sucul de lămâie pe ambele părți ale fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2
Combinați coaja de lămâie și condimentele; se presară peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3
Dacă grătați peștele, acoperiți grătarul cu spray de gătit antiaderent înainte de a începe grătarul. Pește la grătar, neacoperit, la foc mediu sau se fierbe 4-6 in. de la căldură timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista