Snapper Roșu Cu Năut, Fenicul Și Vin Alb

Snapper Roșu Cu Năut, Fenicul Și Vin Alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu cu năut, fenicul și vin alb. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 556 calorii, 72g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de sezon snapper pe ambele părți, bulbi de fenicul, mazăre de pui, dar nu, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de către Dacă puteți face că puteți face acest lucru. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Încercați Pui și năut în vin roșu, Snapper Roșu Cu Sparanghel În Sos De Unt De Vin Alb, și Fenicul Fiert Cu Vin Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400coaja, apoi gratuiți cartofii și ceapa într-un castron
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Condimentează generos cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3
Sfat într-un prosop de ceai și stoarceți până când este cât mai uscat posibil
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Ștergeți un strat subțire de ulei în jurul cutiilor de briose pentru a opri rosti să se lipească
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
5
Apăsați ferm o lingură de amestec de cartofi în fundul fiecărei găuri (ar trebui să vină cu aproximativ 1 cm în sus pe partea laterală a cositorului)puneți un buton mic de unt deasupra (aproximativ linguriță) (untul ajută rosti să se rumenească, dar adăugați prea mult și vor fi grași)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Coaceți aproximativ 35 45 de minute, în funcție de grosimea cartofului pe care doriți ca blaturile să fie aurii și crocante. Vor ajunge acolo. Ai răbdare.Întoarceți-vă astfel încât partea de jos să fie acum partea de sus
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Aranjați pe farfurii cu o pată de smântână, drapați peste somon și garnisiți cu câteva fire de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
8
Serviți un sfert de lămâie pe lateral pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista