Snapper Roșu Cu Năut, Fenicul Și Vin Alb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu cu năut, fenicul și vin alb. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 556 calorii, 72g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de sezon snapper pe ambele părți, bulbi de fenicul, mazăre de pui, dar nu, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de către Dacă puteți face că puteți face acest lucru. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este minunat. Încercați Pui și năut în vin roșu, Snapper Roșu Cu Sparanghel În Sos De Unt De Vin Alb, și Fenicul Fiert Cu Vin Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400coaja, apoi gratuiți cartofii și ceapa într-un castron
Condimentează generos cu sare și piper
Sfat într-un prosop de ceai și stoarceți până când este cât mai uscat posibil
Ștergeți un strat subțire de ulei în jurul cutiilor de briose pentru a opri rosti să se lipească
Apăsați ferm o lingură de amestec de cartofi în fundul fiecărei găuri (ar trebui să vină cu aproximativ 1 cm în sus pe partea laterală a cositorului)puneți un buton mic de unt deasupra (aproximativ linguriță) (untul ajută rosti să se rumenească, dar adăugați prea mult și vor fi grași)
Coaceți aproximativ 35 45 de minute, în funcție de grosimea cartofului pe care doriți ca blaturile să fie aurii și crocante. Vor ajunge acolo. Ai răbdare.Întoarceți-vă astfel încât partea de jos să fie acum partea de sus
Aranjați pe farfurii cu o pată de smântână, drapați peste somon și garnisiți cu câteva fire de mărar.
Serviți un sfert de lămâie pe lateral pentru stoarcere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.