Snapper la sud de graniță

Snapper la sud de graniță
Snapper-ul de la sud de frontieră este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați snapper, tequila, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tom Collins la sud de graniță, Chowder la sud de graniță, și Tigaie de Cod la sud de graniță.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția peștelui, până se omogenizează bine. Rezervați 1/4 cană din amestecul de pansament; refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Se toarnă amestecul de pansament rămas peste pește în sticlă superficială sau vas de plastic; capac. La frigider 30 min. la 1 oră pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Scurgeți; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Preîncălziți grătarul uns la foc mediu-mare. Pește la grătar 10 până la 12 min. sau până când fulgi ușor cu furculita, de cotitură și periaj ocazional cu amestecul de pansament rezervat 1/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Serviți peste orez fiert fierbinte garnisit cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Pană De VarPană De Var

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista