Smitten Kitchen ' s Harvest pui fript cu struguri, măsline și rozmarin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fript Smitten Kitchen ' s Harvest cu struguri, măsline și rozmarin. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.01 pe portie. O porție conține 631 calorii, 44G de proteine, și 44G de grăsime. 497 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de struguri, bulion de pui, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Struguri și măsline prăjite cu rozmarin și Balsamic, lovit bucătărie, și lovit bucătărie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade cu un suport în mijloc. Se usucă puiul și se condimentează generos cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor (folosiți o tigaie din fontă dacă aveți una) la foc mediu-mare până când strălucește. Lucrând în două loturi, rumenim puiul, cu pielea în jos mai întâi și întorcându-le o dată, aproximativ 5 minute pe lot. Îmi place să am multă grijă în acest pas, să nu mișc puiul până când pielea nu se eliberează și are un bronz frumos pe el.
Întoarceți bucățile în tigaie, cu pielea în sus și înconjurați bucățile cu struguri, măsline și șalotă. Prăjiți puiul la cuptor până când tocmai a fiert și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute.
Transferați puiul, strugurii și măslinele într-un platou, apoi adăugați vin și bulion de pui în sucurile de tigaie din tigaie. Aduceți lichidul la fierbere, răzuind orice bucăți maro, până când s-a redus la jumătate, timp de 2 până la 3 minute. Se strecoară sosul, dacă se dorește, apoi se toarnă peste pui.
Garnisiți cu rozmarin și vedeți cât timp le ia oaspeților să se ofere să lingă sosul cu o lingură.