Fenicul Slaw este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 94 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulbul de fenicul, frunzele proaspăt de pătrunjel, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de porc și fenicul cu slaw de fenicul, Salată de fenicul cu slaw de piersici – fenicul, și Slaw De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați uleiul de măsline și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați fenicul, ceapa, pătrunjelul și aruncați. Condimentează cu sare și piper negru după gust.