Simmer - & - se amestecă tort de Crăciun

Simmer - & - se amestecă tort de Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de Crăciun Simmer-&-stir. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 237 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ienibahar măcinat, migdale măcinate, coajă de lămâie și coniac plus 4tbsp mai mult. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 828 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, Chiftele Sub Fierbe, și Gumbo Pentru Doi: O Fierbere Rapidă.

Instrucțiuni

1
Puneți untul, zahărul, fructele, zestele, sucul și rachiul de 100 ml/3FL oz într-o tigaie mare. Aduceți încet la fierbere, amestecând până când untul s-a topit. Reduceți căldura și bula timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 150C/gaz 2/ ventilator 130C și tapetați o formă rotundă de tort de 20cm. Prăjiți nucile într - o tigaie uscată, aruncându-le până se rumenesc uniform sau la cuptor timp de 8-10 minute-fiți cu ochii pe ele, deoarece se ard ușor. Când sunt reci, tocați aproximativ. Amestecați ouăle, nucile și migdalele măcinate în amestecul de fructe și amestecați bine. Cerneti faina, praful de copt si condimentele in tigaie. Se amestecă ușor, până nu mai rămân urme de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Puneți amestecul în tablă și neteziți - l uniform-veți găsi că acest lucru este cel mai ușor cu spatele unei linguri de metal care a fost scufundată în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Coaceți timp de 45 de minute, apoi reduceți focul la 140C/gaz 1/ ventilator 120C și gătiți încă 1-1 ore (aproximativ 1 oră dacă aveți un cuptor cu gaz) până când tortul are un aspect auriu închis și ferm la atingere. Acoperiți partea superioară a tortului cu folie dacă începe să se întunece prea mult. Pentru a verifica dacă tortul este gata, introduceți o frigăruie fină în centru - dacă iese curat, tortul este gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Faceți găuri peste tot tortul cald cu o frigăruie fină și lingurați coniacul suplimentar de 4tbsp peste găuri până când s-a înmuiat totul. Lăsați tortul să se răcească în formă. Când este rece, scoateți-l din tablă, îndepărtați hârtia de căptușeală, apoi înfășurați mai întâi în pergament de copt și apoi în folie. Tortul se va păstra într-un dulap până la trei luni sau îl puteți îngheța timp de șase luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de Crăciun. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista