Sfeclă, praz și ceapă
Sfecla, prazul și ceapa durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, rozmarin, oțet balsamic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Sfeclă prăjită, praz și vinete, Salată de Paste cu sfeclă prăjită și praz, și Pui fiert cu Turmeric cu sfeclă aurie și praz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Încălziți o tigaie de prăjire a cuptorului pe bază de greu deasupra aragazului și aruncați legumele și usturoiul.
Se presară cu ulei. Se amestecă până încep să se rumenească.
Se adaugă ierburile, se presară peste oțet și se condimentează bine.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți aproximativ 15 minute, apoi reduceți focul la 190C/ventilator 170C/gaz 5 și continuați să gătiți încă 30 de minute, amestecând de 2 până la 3 ori până când sfecla roșie este fragedă. Dacă legumele încep să ardă, mai adăugați puțin ulei și oțet în tigaie.
Se servește ca fel de mâncare de legume împrăștiat cu nuci de pin prăjite sau ca fel principal cu brânză de capră, fasole albă gătită și rachetă.