Sfecla prăjită cu fistic, Ierburi și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 67 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sfecla, bățul de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Morcovi prăjiți și sfeclă cu iaurt Tahini și fistic, Inimi De Romaine Cu Sfeclă, Fistic Și Usturoi Prăjit Vi, și Verdeață de vară și ierburi cu sfeclă prăjită și alune.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați sfecla într-o tigaie și adăugați scorțișoara, frunzele de dafin și apa. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 1 oră, până când sfecla este fragedă; transferați pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească; aruncați lichidul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
3
Între timp, într-un castron, amestecați șalotul, oțetul și un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă coaja de portocală, tarhonul, pătrunjelul, arpagicul și uleiul; condimentează cu sare.
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Cojiți și tăiați sfecla și feliați-le cu grosimea de 1/4 inch. Aranjați feliile de sfeclă în rânduri suprapuse pe un platou. Amestecați pansamentul cu ierburi și lingurați-l peste sfeclă. Împrăștiați fisticul și frunzele de țelină deasupra și serviți.