Sfeclă prăjită cu fistic, Ierburi și portocale

Sfeclă prăjită cu fistic, Ierburi și portocale
Sfecla prăjită cu fistic, Ierburi și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 67 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sfecla, bățul de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Morcovi prăjiți și sfeclă cu iaurt Tahini și fistic, Inimi De Romaine Cu Sfeclă, Fistic Și Usturoi Prăjit Vi, și Verdeață de vară și ierburi cu sfeclă prăjită și alune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați sfecla într-o tigaie și adăugați scorțișoara, frunzele de dafin și apa. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 1 oră, până când sfecla este fragedă; transferați pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească; aruncați lichidul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Între timp, într-un castron, amestecați șalotul, oțetul și un vârf mare de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă coaja de portocală, tarhonul, pătrunjelul, arpagicul și uleiul; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Cojiți și tăiați sfecla și feliați-le cu grosimea de 1/4 inch. Aranjați feliile de sfeclă în rânduri suprapuse pe un platou. Amestecați pansamentul cu ierburi și lingurați-l peste sfeclă. Împrăștiați fisticul și frunzele de țelină deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățiteGrapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățite
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Revista