Sfeclă prăjită cu Feta
Sfecla prăjită cu Fetan este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, sfeclă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sfeclă prăjită și citrice cu Feta, Sfeclă Prăjită Și Citrice Cu Feta, și Sfeclă Prăjită Cu Pere Și Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înfășurați fiecare sfeclă individual în folie de aluminiu și așezați-o pe o foaie de copt.
Coaceți sfecla în cuptorul preîncălzit până se străpunge ușor cu o furculiță, 45 de minute până la 1 oră. După ce ați terminat, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească până când le puteți manipula. Cojiți sfecla și tăiați-o în felii de 1/4 inch.
În timp ce sfecla se prăjește, amestecați șalota, pătrunjelul, uleiul de măsline, oțetul balsamic și oțetul de vin roșu într-un castron până se omogenizează; condimentează după gust cu sare și piper și pune deoparte.
Pentru a asambla vasul, așezați sfecla caldă, feliată pe un vas de servit, turnați vinetă peste sfeclă și presărați brânză feta înainte de servire.