Sfeclă prăjită cu citrice, Feta și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla prăjită cu citrice, Fetan și nuci. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Serious Eats are 122 de fani. Dacă aveți portocale, ulei de măsline extravirgin, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sfeclă Prăjită Și Citrice Cu Feta, Sfeclă prăjită și citrice cu Feta, și Sfeclă prăjită cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. ștergeți sau frecați sfecla curată, apoi tăiați tulpinile până la un inch, lăsând "cozile" aprinse.
Așezați sfecla pe o bucată mare de folie de aluminiu și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Înfășurați folia în jurul sfeclei pentru a forma un pachet îngrijit, apoi prăjiți direct pe un raft în mijlocul cuptorului până când este fraged când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 1 oră. Desfaceți sfecla și lăsați-o să stea până se răcește suficient pentru a o manipula. Curățați sfecla frecând pielea sub apă curentă rece, apoi tăiați-o în felii subțiri de 1/8 inch.
Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 3 linguri de ulei de măsline și oțet de vin roșu. Aruncați sfecla, citricele și îmbrăcați-vă împreună într-un castron mare. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați pe un platou de servire și
Stropiți sucurile din castron deasupra.
Presărați feta, nucile și scallions deasupra și serviți.