Sfeclă Chioggia prăjită cu Feta
Sfecla Chioggia prăjită cu Fetan este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 201 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de semințe de struguri, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sfeclă Chioggia Prăjită Cu Sucuri De Nectarine Și Maghiran, Sfeclă Chioggia cu vinetă de mentă de zmeură, și Sfeclă Chioggia Borani cu Fetan și semințe de susan prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mediu, bateți împreună 1/4 cană de oțet de zmeură, 1 1/2 linguri de miere, șalotă, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Se amestecă uleiul din semințe de struguri până se emulsionează.
Aranjați sfecla astfel încât să se potrivească perfect într-un singur strat într-un vas de copt adânc.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi abia sfecla, apoi adăugați restul de 1/4 cană de oțet și 1 1/2 linguri de miere și untul. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 50 până la 60 de minute, sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu un cuțit.
Lasă să se răcească ușor.
Scurgeți și curățați sfecla și feliați-le cu grosimea de 1/4 inch.
Adăugați-le în pansamentul cu miere și lăsați să se răcească până la 4 ore.
Pentru a servi, aranjați jumătate din feliile de sfeclă pe 8 farfurii mici și acoperiți cu feta. Completați cu feliile de sfeclă rămase și stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de pansament.
Se ornează cu verdeața și se servește.