Sfeclă
Sfecla necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sfeclă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 22%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, și Vă Rugăm Să Încercați Aceste Sfeclă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, combinați 1/2 cană de lichid de sfeclă, suc de lămâie, sare, zahăr brun și amidon de porumb; se amestecă bine. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa si limpede. Se amestecă sfecla și mărul. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor timp de 15 minute.