Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Seviche de creveți fumurii și Avocado ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 150 de calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coriandru, sare, chipotle chile în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de creveți și Avocado în stil Seviche, Quesadillas Picante de creveți la grătar cu sos de cremă de Avocado afumat, și Seviche de ton Ahi cu Mango și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti crevetii in apa clocotita 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
2
Scurgeți și scufundați creveții în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Creveți
3
Lăsați să stea 3 minute; scurgere.
4
Combinați creveții și ingredientele rămase, cu excepția chipsurilor, într-un castron mare, amestecând bine. Acoperiți și răciți până la 4 ore.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.