Scurtătură Gulaș Maghiar

Scurtătură Gulaș Maghiar
Shortcut gulașul maghiar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție conține 541 calorii, 45g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită dezosată, ardei grași, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de chimen ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Gulaș Maghiar I, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere 2 1/2 până la 3 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Cojiți și tăiați subțire ceapa. Clătiți, tulpinați și ardei de semințe; feliați longitudinal în benzi late de 1/4 inci. Clătiți și roșii de miez; tăiați fiecare pe lungime în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați ceapa și ardeii grași în ulei până șchiopătează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați paprika și semințe de chimen; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Adăugați roșiile și bulionul; se amestecă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați tăiței în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie să muște, aproximativ 5 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Între timp, aruncați orice grăsime solidificată din friptura și sosul. Răzuiți sosul din carne și amestecați cu legumele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii groase de 1/4 inci. Puneți felii în tigaie; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea de vită este fierbinte, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă tăiței fierbinți pe un platou cu margini. Cu o spatulă largă, cu fante, ridicați carnea de vită din tigaie și movilă pe tăiței. Lingurați legumele și sosul în jurul și peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista