Scorțișoară Vârtej Stafide Pâine
Scorțișoară Swirl stafide pâine ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 361 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, drojdie cu acțiune rapidă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Stafide Cu Scorțișoară, Scorțișoară Stafide Swirl Pâine, și Scorțișoară Stafide Swirl Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 3 căni de făină, 1/2 cană de zahăr, sarea și drojdia. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți apa și uleiul până când sunt foarte calde (120 litri F până la 130 litri F); se amestecă în amestecul de făină. Se amestecă ouăle; bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați 8 până la 10 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. (Dacă se dorește, în acest moment, aluatul poate fi refrigerat până la 4 zile.) Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Dacă utilizați drojdie cu acțiune rapidă, nu lăsați să crească 1 oră; acoperiți și lăsați să se odihnească pe suprafața făinoasă 10 minute.)
Ungeți tigăile de pâine de 2 (9x5 inci) cu spray de scurtare sau de gătit. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla; împărțiți în jumătate. Frământați 1/2 cană de stafide în fiecare jumătate.
Rotiți fiecare jumătate în dreptunghi de 18x9 inci.
Periați 1 lingură de ulei peste dreptunghiuri.
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană de zahăr și scorțișoară; presărați fiecare dreptunghi cu jumătate din amestecul de zahăr-scorțișoară. Începând cu partea de 9 inci, înfășurați fiecare dreptunghi. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Apăsați fiecare capăt cu partea laterală a mâinii pentru a sigila; îndoiți capetele sub pâine.
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, în tigăi.
Ungeți uleiul peste pâini. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Mutați suportul cuptorului în poziția cea mai de jos; încălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când pâinile sunt maro auriu și sună gol atunci când sunt bătute.
Scoateți din tigăi în raftul de răcire.
Ungeți untul peste pâini; rece.