Scorțișoară Stele
Cinnamon Stars ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, albușurile de ou, coaja de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Scorțișoară Stele, Scorțișoară Stele, și Zimtsterne (scorțișoară Stele).
Instrucțiuni
Se amestecă migdalele, scorțișoara și coaja de lămâie până se combină.
Bateți albușurile și sarea până se formează vârfuri moi. Treceți încet în zahărul cofetarului, continuând să bateți până când amestecul este rigid. Puneți deoparte 1/3 cană din amestecul de albuș de ou pentru glazură. Îndoiți amestecul de migdale.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (170 grade C). Tapetați foile de prăjituri cu hârtie pergament.
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață care a fost presărată cu zahăr de cofetărie. Folosind un tăietor de prăjituri star de 2 1/2 inci, decupați prăjiturile și așezați-le pe foile de prăjituri.
Pentru a face glazura, adăugați sucul de lămâie în amestecul de albuș de ou rezervat, amestecând până se omogenizează.
Ungeți ușor vârfurile fursecurilor cu glazura. (Dacă glazura începe să se îngroașe, mai adăugați câteva picături de suc de lămâie.)
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute. Când sunt terminate, vor fi maro deschis și moi în centru.
Scoateți și răciți pe rafturile de sârmă.