Scoici tocite cu sos de unt roz Grapefruit-maro
Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, scoici de mare, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici cu sos de Grapefruit, Scoicile arse cu unt brun de cidru, și Scoici Tocite Cu Porumb Dulce, Edamame Și Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți grapefruitul și tăiați-l în secțiuni cu un cuțit. Strângeți coaja și pulpa rămasă pentru a produce 1/4 cană de suc.
Gatiti untul intr-o cratita mare la foc mediu, amestecand ocazional, 3 pana la 4 minute sau pana cand devine o culoare aurie si miroase nuci. Se amestecă făina; gatiti, amestecand constant, 1 minut. Se amestecă treptat sucul de grapefruit. Gatiti 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă segmentele de grapefruit și 1/4 linguriță fiecare sare de mare și piper negru.
Se toarnă într-un castron; acoperiți și păstrați cald.
Presărați scoici cu restul de 1/4 linguriță fiecare sare de mare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați scoici și căutați 3 minute pe fiecare parte sau până când scoicile se rumenesc.
Stropiți scoici cu sos de grapefruit; presărați cu arpagic.