Scoici, Okra și roșii în sos Curry de nucă de cocos

Scoici, Okra și roșii în sos Curry de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați scoici, Okra și roșii în sos de Curry de nucă de cocos. Această rețetă servește 4. O porție conține 318 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, jalapeincurbo chile, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici, Okra și roșii în sos Curry de nucă de cocos, Scoici în sos de Curry verde, și Scoici cu sos picant de Curry și cuscus.

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile de okra, având grijă să nu tăiați în păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
2
Tăiați un X în partea de jos a fiecărei roșii și scufundați roșiile într-o cratiță de 2 litri de apă clocotită timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați roșiile cu o lingură cu fante (economisiți apă clocotită) într-un castron cu gheață și apă rece pentru a se răci, apoi curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Adăugați 1 lingură de sare în apa clocotită, apoi adăugați okra și gătiți, neacoperite, până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BameBame
SareSare
5
Scurgeți okra într-o strecurătoare, apoi plonjați în aceeași apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Scurgeți okra și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Sferturi roșii pe lungime și semințe, apoi tăiați fiecare sfert pe lungime în fâșii de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
8
Ceapă pur și simplu, usturoi, ghimbir, jalape (după gust) și 1/4 cană bulion de pui într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se usucă scoicile și se presară cu piper și restul de 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PiperPiper
SareSare
10
Periați o tigaie antiaderentă de 12 inci cu 1/2 linguriță de ulei și încălziți la foc moderat până când începeți să fumați. Scoici maro în 2 loturi, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați scoicile ca rumenite cu clești pe o farfurie și păstrați-le calde, acoperite cu folie. (Scoicile nu vor fi gătite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie și reduceți focul la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați cu grijă pur și pur (se poate stropi), apoi adăugați pudră de curry. Se fierbe, amestecând constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
14
Adăugați laptele de cocos și restul de 3/4 cană de bulion și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
BulionBulion
15
Adăugați fâșii de roșii și fierbeți, amestecând frecvent, până când roșiile se înmoaie, 3 până la 4 minute. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
SosSos
16
Se amestecă scoici și okra și se fierbe până când scoicile sunt doar fierte, aproximativ 3 minute. Împărțiți scoici, legume și sos între 4 farfurii și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos
BameBame
17
Fiecare porție conține aproximativ 239 de calorii și 8 grame de grăsime.
18
Auto

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista