Scoici cu sos de lămâie-busuioc
Scallops cu sos de lamaie-busuioc este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Scoici cu sos de lămâie-busuioc, Scoici în sos de nucă de cocos-busuioc, și Scoici de mare arse cu sos de lămâie și salată de busuioc, mentă și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți fin coaja de lămâie, rezervând 1/4 linguriță. Strângeți lamaie, rezervând 2 linguri de suc. Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Presărați scoici cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper. Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați scoici; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți scoicile din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin și suc de lămâie rezervat în tigaie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei.
Combinați apa și amidonul de porumb; se adaugă în tigaie. Gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau pana cand sosul incepe sa se ingroase.
Adăugați coaja de lămâie rezervată, restul de 1 linguriță de unt, restul de 1/8 linguriță fiecare sare și piper și busuioc.
Se servește cu: paste cu păr de înger cu unt cu parmezan
Scoicile mari de mare sunt excelente pentru o sursă de proteine rapidă și plină în orice noapte a săptămânii. Acestea pot fi arse sau sotate și apoi adăugate la salate și paste sau servite solo ca entre. Gustul lor blând și atracția universală le fac o gazdă bună pentru arome complexe.