Scoici arse cu sos de unt de tarhon
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 200 de calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, tarhon, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse peste Micro verdețuri cu vinaigretă de tarhon portocaliu cu homar Braconat cu unt, Pui la tigaie cu sos de unt de tarhon, și Scoici Arse În Sos De Unt De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă scoicile și se presară cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper (total).
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi prăjiți scoicile, întorcându-se o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 5 minute în total.
Transferați pe un platou.
Adăugați șalotă, vin și oțet în tigaie și fierbeți, răzuind bucăți maro, până se reduce la 2 linguri.
Adăugați sucuri din platou și, dacă este necesar, fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 1/4 cană. Reduceți focul la minim și adăugați 3 linguri de unt, amestecând până aproape topit, apoi adăugați restul de 3 linguri de unt și rotiți până se încorporează și sosul are o consistență cremoasă. Se amestecă tarhonul și sarea după gust; se toarnă sos peste scoici.