Scoicile arse cu gust de pătrunjel-cimbru este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scoici de mare, năsturel, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici arse cu Pesto de pătrunjel și Scallion, Scoici arse cu un sos de lămâie-pătrunjel, și Scoici arse cu unt de usturoi-pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 8 ingrediente într-un castron; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Savurează
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pentru a pregăti scoici, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați scoici cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Piper
Sare
4
Adăugați jumătate de scoici în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Repetați procedura cu uleiul rămas și scoicile. Aranjați scoici peste Nasturel; deasupra cu gust.
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.