Scoici arse și sos de unt de ierburi
Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, cimbru, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu sos de unt de ierburi și Orzo, Scoici arse cu sos de unt de tarhon, și Scoici Arse În Sos De Unt De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orzo conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Scurgere. Reveniți la tigaie; se amestecă 1 lingură de pătrunjel, 1 lingură de arpagic, ulei de măsline și 1/8 linguriță de sare. Păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Presărați scoici uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; înveliți scoici cu spray de gătit.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Combinați vinul, șalota și oțetul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand lichidul se reduce la 1 lingura. Reduceți căldura la minim.
Adăugați cuburi de unt, câte 1, amestecând după fiecare adăugare până când untul este complet încorporat. Se amestecă 1 lingură de pătrunjel, 1 lingură de arpagic, 1 linguriță de cimbru, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Serviți scoici cu sos și orzo.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.