Scampi de creveți și scoici cu linguină
Rețeta de creveți și Scampi de scoici cu Linguine este gata în aproximativ 29 de minute și este cu siguranță o mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.35 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 556 calorii. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți busuioc rupt, suc de lămâie, scoici de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine cu creveți Scampi, Old Bay creveți Scampi cu Linguine, și Creveți Scampi Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați linguina și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Se usucă creveții și scoicile, apoi se condimentează cu sare și piper.
Adăugați 1 1/2 linguri de unt în tigaie și gătiți creveții până devin aurii pe o parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți creveții și adăugați jumătate din usturoi; gătiți până când usturoiul este parfumat, dar creveții sunt încă translucizi, încă 1 până la 2 minute.
Transferați creveții pe o farfurie.
Adăugați scoicile în tigaie și gătiți până devin aurii pe o parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile, adăugați usturoiul rămas și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Adăugați sucul de lămâie și vinul și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand sosul este redus la jumatate, aproximativ 3 minute. Întoarceți creveții în tigaie, apoi adăugați busuiocul și restul de 2 linguri de unt; condimentează cu sare și piper.
Scurgeți pastele și transferați-le într-un bol mare de servire. Aruncați cu creveții, scoicile și sosul; garnisiți cu pătrunjel și lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul cu tăișuri de cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să-ți tremure.