Scallop Crudo
Scallop Crudo este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de floarea soarelui, oțet de sherry, chile thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Scallop Crudo, Scallop Crudo, și SCALLOP CRUDO CU RIDICHE PEPENE VERDE, CASTRAVETE ȘI SHISO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sucul de portocale, sucul de lămâie, sosul de soia,uleiul, ghimbirul, chile și oțetul într-un castron mic.
Se toarnă pansamentul pe 4 margini mariplăci. Aranjați scoici peste.
Se ornează cumentă și arpagic. Condimentează ușor cu sare.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.