Saut Smog cu Pancetta
Saut Chard cu pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, smog elvețian, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Saut brustă Elvețiană cu Pancetta, Linguine cu Pancettan și Chard elvețian, și Chard Cu Șalotă, Pancetta Și Nuci.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți bietul; se usucă cu prosoape de hârtie. Tăiați tulpinile din frunzele de brustă, rezervând tulpini și frunze. Tăiați grosolan tulpinile la egal cu 1 cană; aruncați tulpinile rămase. Tăiați frunzele.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta în tigaie; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Adăugați tulpini de usturoi și bietă în tigaie; saut 2 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Adăugați jumătate din frunzele de bietă în tigaie; saut 1 minut sau până când frunzele se ofilesc, amestecând frecvent.
Adăugați restul de frunze de bietă și piper în tigaie; saut 1 minut sau până când frunzele se ofilesc, amestecând frecvent.