Saut Monkfish cu praz și Shiitakes
Saut Monkfish cu praz și Shiitakes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 479 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,66 USD pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, o combinație de arpagic și arpagic de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pulpe de pui cu praz și Shiitakes, Pui umplut cu praz, Shiitakes și Mozzarella, și Reteta De Nasturel Si Shiitakes Saut Cu Gingery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie foarte mare. Când untul începe să se rumenească, adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Transferați ciupercile într-un castron și ștergeți tigaia.
Într-o caserolă din fontă emailată medie, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați prazul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 3 minute. Se amestecă bine, se acoperă și se gătește timp de 3 minute mai mult.
Condimentați medalioanele de monkfish cu sare și piper și dragați-le ușor în făină; scuturați excesul de făină. În tigaia foarte mare, încălziți uleiul vegetal până aproape de fumat.
Adăugați medalioanele de monkfish și gătiți-le la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți medalioanele, reduceți focul la moderat și gătiți până când sunt opace, aproximativ 3 minute.
Aduceți prazul fiert la fierbere. Se amestecă shiitakes și se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se amestecă arpagicul și restul de 1 lingură de unt. Puneți tocanita de praz pe farfurii, puneți peștele deasupra și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris