Saut Monkfish cu praz și Shiitakes

Saut Monkfish cu praz și Shiitakes
Saut Monkfish cu praz și Shiitakes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 479 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,66 USD pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, o combinație de arpagic și arpagic de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pulpe de pui cu praz și Shiitakes, Pui umplut cu praz, Shiitakes și Mozzarella, și Reteta De Nasturel Si Shiitakes Saut Cu Gingery pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie foarte mare. Când untul începe să se rumenească, adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Transferați ciupercile într-un castron și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Într-o caserolă din fontă emailată medie, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
5
Adăugați prazul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 3 minute. Se amestecă bine, se acoperă și se gătește timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
7
Condimentați medalioanele de monkfish cu sare și piper și dragați-le ușor în făină; scuturați excesul de făină. În tigaia foarte mare, încălziți uleiul vegetal până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
MonkfishMonkfish
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați medalioanele de monkfish și gătiți-le la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți medalioanele, reduceți focul la moderat și gătiți până când sunt opace, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
9
Aduceți prazul fiert la fierbere. Se amestecă shiitakes și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
10
Se ia de pe foc și se amestecă arpagicul și restul de 1 lingură de unt. Puneți tocanita de praz pe farfurii, puneți peștele deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista