Saut de pui cu sos Chardonnay
Saut de pui cu sos de Chardonnay necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru $ 3.06 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, jumătăți de piept de pui, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare sunt Paste de pui într-o tigaie cu sos de vin Chardonnay, Sos De Unt Chardonnay, și Tigaie Tunan ars în sos Chardonnay.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul cu sare, piper și făină.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ciuperci și șobolani la tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă vinul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; adăugați stoc. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 10 minute).
Tăiați restul de 1 lingură de unt în bucăți mici.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați untul, amestecând până se topește untul. Sos de lingură peste pui.