Saut de ficat, Bacon și eșalotă

Saut de ficat, Bacon și eșalotă
O porție conține 375 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, vermut, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Toasturi de Mousse de ficat de curcan cu șalotă murată, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Spanac Saut Cu Slănină, Grăsime De Slănină, Șalotă Și Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ficatul și slănina în fâșii de aproximativ 2 inchi (6 cm) lungime și 1,5 cm lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FicatFicat
2
Încălziți 1 lingură fiecare ulei și unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând frecvent, timp de 5 minute, sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați uleiul și untul rămas în tigaie și creșteți focul la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ficatul și slănina și gătiți timp de 3-4 minute, până când ficatul este ars și ușor roz în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FicatFicat
7
Întoarceți șalotele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă vermutul și se fierbe, răzuind orice bucăți rumenite în tigaie cu o lingură de lemn, timp de 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
9
Reduceți focul la mediu-mic și amestecați muștarul și sosul Worcestershire (dacă utilizați). Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
10
Variație
11
Ficat de miel și slănină
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FicatFicat
MielMiel
12
Utilizați aceeași cantitate de ficat de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
MielMiel
13
Adăugați un strop de sos Tabasco pentru un plus de condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista