Saut cotlete de curcan cu sos de portocale-afine

Saut cotlete de curcan cu sos de portocale-afine
Saut cotlete de curcan cu sos de portocale-afine ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta farfurie. Această rețetă servește 4. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 159 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Saut cotlete de curcan cu sos de portocale-afine, Cotlete de curcan sotate cu sos de Avocado, și Cotlete De Curcan Cu Merișor-Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
În timp ce untul se topește, presărați cotletele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3
Puneți făina într-un vas puțin adânc. Tăieturi de dragare în făină; scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Creșteți căldura la mediu-mare; încălziți 2 minute sau până când untul devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
5
Adăugați tăieturi în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți cotletele din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați suc, muștar și afine în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți sosul peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista