Saucy Usturoi Carne De Vită Lo Mein

Saucy Usturoi Carne De Vită Lo Mein
Saucy usturoi Carne de vită Lo Mein ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 8,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 508 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, căței de usturoi, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Saucy Chicken Lo Mein, Saucy Usturoi Pui, și Cochet pui de usturoi pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele din fasole; îndepărtați șirurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Tăiați fasolea în bucăți de 3 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Tăiați grăsimea din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Tăiați cerealele în felii subțiri; tăiați felii în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5
Combinați friptura și următoarele 4 ingrediente (friptura prin usturoi); se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați fasole; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Îndepărtați cu o lingură pliată; așezați într-un colizor. Clătiți sub apă rece; se scurge bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Adăugați tăiței în apă clocotită. Gatiti 3 minute; scurgere. Clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Scurgere;deoparte.
11
Înveliți o tigaie mare antiaderentă sau wok cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Adăugați amestecul de friptură; se amestecă 5 minute sau până se rumenesc. Se amestecă amestecul de friptură într-un castron; deoparte. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Combinați bulionul și următoarele 6 ingrediente (bulion prin piper) într-un bol. Se amestecă bine; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Încălziți uleiul vegetal în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă 2 minute.
16
Adăugați amestecul de bulion. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand constant. Întoarceți friptura în tigaie; adăugați fasole și tăiței; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Ingrediente

33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmazăre congelatămazăre congelată2Bucăți de caramele Heath Barulei de susan închisulei de susan închis6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.friptură de flanc slabăfriptură de flanc slabă33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir proaspăt decojitghimbir proaspăt decojit7cuișoare1/2 linguri usturoi tocat (aproximativ1/2 linguri usturoi tocat (aproximativ7căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde gata tăiată, disponibilă în departamentul de produse, înjumătățită într-un unghi transversalfasole verde gata tăiată, disponibilă în departamentul de produse, înjumătățită într-un unghi transversal4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1-inch) felii de ceapa verde(1-inch) felii de ceapa verde1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu5321 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmirin (vin dulce de orez)mirin (vin dulce de orez)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmirin (vin dulce de orez)mirin (vin dulce de orez)2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet taitei chinezipachet taitei chinezi0Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfelii subțiri shiitake ciuperci capace (aproximativ 1/2 Lira ciuperci)felii subțiri shiitake ciuperci capace (aproximativ 1/2 Lira ciuperci)12 lingurițe de pudră de usturoisuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2Bucăți de caramele Heath Barulei vegetal, divizatulei vegetal, divizat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista