Satay de pui dulce și picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați satay de pui dulce și picant. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână frigarui de bambus, lapte condensat, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 46 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Satay de pui cu sos picant de arahide, Satay de pui cu sos picant de arahide, și Satay De Pui Cu Sos Picant De Arahide.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună laptele condensat îndulcit, sosul teriyaki, oțetul și pasta de curry. Se acoperă puiul cu sosul și se marinează la frigider pentru cel puțin 1 1/2 ore.
Preîncălziți un grătar sau un broiler pentru căldură mare.
Scoateți puiul din marinată și filetați pe frigarui. Aruncați marinada rămasă.
Grătiți sau prăjiți puiul timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.