Satay de porc cu tăiței de orez
Rețeta de Satay de porc cu tăiței de orez poate fi preparată în aproximativ 4 ore și 20 de minute . Pentru 2,8 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 6 persoane. Vă urmăriți silueta? Această rețetă fără lactate are 698 de calorii , 50 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, cotlete de mușchi de porc, pudră de ceapă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 72% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pulpe de pui la cuptor cu sos Satay și salată de roșii , Satay de pui în stil thailandez de la Chelley și Satay de pui .
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu piper.
Puneți într-un slow cooker de 3 litri; adăugați ceapă deasupra. Într-un bol mic, amestecați untul de arahide, sosul de soia, pudra de ceapă, pudra de usturoi și sosul de piper; adăugați treptat supa.
Se toarnă peste ceapă. Se gătește, acoperit, la foc mic, timp de 4-6 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți carnea de porc din slow cooker și păstrați-o caldă. Îndepărtați grăsimea din sucul de gătit; transferați sucul de gătit într-o tigaie mare. Aduceți la fierbere. Într-un bol mic, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează și adăugați-l în tigaie. Aduceți din nou la fierbere; gătiți și amestecați 2 minute sau până se îngroașă.
Adăugați carnea de porc; încălziți.
Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgeți-i.
Se servește cu amestec de carne de porc. Dacă se dorește, se presară cu coriandru și arahide.