Sara Kate Gillingham-arțarul lui Ryan-nuci condimentate cu slănină
Sara Kate Gillingham-Ryan arțar-Bacon condimentat nuci este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. O porție conține 281 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 104 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, ghimbir măcinat, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Sara Kate Gillingham-Muhammara lui Ryan, Sara Kate Gillingham-Lasagna albă a lui Ryan cu ciuperci și Prosciutto, și Sara Kate Gillingham - fasolea albă de rozmarin a lui Ryan cu Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți nucile într-un bol și adăugați albușul de ou. Aruncați pentru a acoperi uniform nucile.
Într-un alt castron, amestecați împreună zahărul brun, sarea, chimenul, scorțișoara, cayenne și ghimbirul.
Adăugați amestecul de condimente în nuci și aruncați din nou pentru a acoperi uniform.
Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament. Răzuiește nucile pe tigaia pregătită și întinde-le într-un singur strat.
Coaceți, amestecând des pentru a rupe orice aglomerări, până când nucile sunt ușor prăjite, 15-20 de minute. Folosind o spatulă, transferați piulițele pe o farfurie și întindeți-le într-un singur strat pentru a se răci. Lăsați cuptorul pornit și rezervați foaia de copt tapetată cu pergament.
Ungeți feliile de slănină cu siropul de arțar și aranjați într-un singur strat pe foaia de copt rezervată.
Coaceți, întorcându-vă o dată, până când sunt crocante pe ambele părți, aproximativ 20 de minute în total.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se lasă să se răcească, apoi se rupe în bucăți mici. Într-un castron de servire, aruncați slănina și nucile prăjite, apoi serviți.