Santa Fe Meat Loaf
Santa Fe Meat Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, pesmet, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pâine de carne pentru unul, Mama ' s Meat Loaf, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, pudra de chili, chimenul și usturoiul în tigaie; saut 1 1/2 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă în chipotle chile; saut 30 de secunde.
Scoateți din tigaie; rece.
Combinați amestecul de ceapă, curcanul, pieptul de curcan, pesmetul, 1/3 cană de salsa, oregano, slănină și albușuri de ou într-un castron mare.
Așezați jumătate din amestecul de curcan într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit. Aranjați brânza deasupra, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare. Aranjați amestecul de curcan rămas peste brânză, apăsând marginile pentru a împacheta.
Întindeți restul de 1/3 cană de salsa deasupra pâinii de carne.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți din tigaie; se taie în 12 felii.