Sandwich de mic dejun cu Pesto - ouă amestecate și Pancetta crocantă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul pentru micul dejun cu ouă amestecate cu Pesto și Pancettan crocant. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 564 calorii, 22g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mic dejun Torta (Sandwich Mexican pentru micul dejun cu ouă, carne de porc crocantă și fasole), Cel mai bun brunch vreodată: omletă, pancettan și cârnați, și Pesto Omletă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați pancetta pe o foaie de copt cu margini într-un strat uniform și coaceți până se rumenesc și se crispează, aproximativ 15 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și a se lăsa deoparte.
Așezați ouăle, laptele și sarea și piperul măsurate într-un castron mare și bateți până când ouăle sunt rupte și amestecul este bine combinat; pus deoparte.Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic până la spumare.
Se toarnă amestecul de ouă și se lasă să stea netulburat până când ouăle încep să se așeze în jurul marginilor, aproximativ 1 până la 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, Împingeți ouăle de pe margini în centru.
Lăsați să stea din nou până când marginile încep să se fixeze, apoi întindeți-le înapoi într-un strat uniform. Repetați, împingând ouăle de pe margini în centru la fiecare 30 de secunde, până când sunt aproape setate, pentru un timp total de gătit de aproximativ 4 până la 5 minute. (Partea superioară a ouălor ar trebui să fie încă ușor umedă.) Între timp, prăjiți pâinea și întindeți restul de 2 linguri de unt pe ea.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ușor pesto-ul în ouă. Împărțiți ouăle între jumătate din feliile de pâine. Împărțiți pancetta peste ouă și acoperiți cu feliile de pâine rămase cu unt în jos.