Sandvișuri cu pătrunjel și ceapă dulce
Sandvișurile cu pătrunjel și ceapă dulce sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine, maioneză, vidalia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu pătrunjel și ceapă dulce, Gruy la grătar și sandvișuri cu ceapă dulce, și Sandvișuri cu ceai de ridiche, pătrunjel și unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați felii de 4 (1/8 inch grosime) din cea mai lată parte a cepei, păstrând inelele intacte.
Întindeți fiecare felie de pâine cu aproximativ 1 linguriță de maioneză și acoperiți 4 felii cu 1 felie de ceapă fiecare. Se acoperă cu felii de pâine rămase, cu maioneză în jos, apoi se taie ceapa cu pâine. Sandvișuri trimestriale în sandvișuri mici pătrate sau triunghiulare.
Aranjați 2 foi de hârtie de ceară pe o suprafață de lucru.
Întindeți restul de 2 1/2 linguri de maioneză într-un strat subțire pe 1 foaie și întindeți pătrunjelul uniform pe cealaltă.
Înmuiați toate marginile a 1 sandviș în maioneză pentru a acoperi, apoi înmuiați în pătrunjel.
Transferați într-o tavă și repetați cu sandvișurile rămase.