Sandvișuri Cu Legume Prăjite
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 72 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, maioneză, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Legume Prăjite, Sandvișuri Cu Legume Prăjite, și Sandvișuri De Legume Prăjite Spaniole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente.
Întindeți amestecul de unt uniform pe părțile tăiate ale jumătăților de coc de sus; întindeți maioneza uniform pe părțile tăiate ale jumătăților de coc de jos.
Așezați 3/4 cană de legume prăjite de vară uniform pe fiecare jumătate de coc de jos; acoperiți fiecare cu 1 felie de brânză provolone și jumătățile de COC rămase. Înfășurați ușor fiecare sandviș în folie de aluminiu și așezați-l pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până când brânza se topește.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit chifle de Hamburger Franceze Publix Deli.