Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar

Sandvișurile cu filet de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 201 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pansament ranch, jalape olixto jelly, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar, Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar, și Sandvișuri Cu Filet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați jeleul și apa; deoparte.
Combinați boia și următoarele 6 ingrediente (prin piper); frecați uniform peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 15 minute, întorcând ocazional carnea de porc.
Ungeți carnea de porc cu amestec de jeleu. Gratiți încă 5 minute sau până când termometrul înregistrează 155 (ușor roz).
Așezați carnea de porc pe o suprafață de tăiere. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute. Felie subțire de carne de porc.
Combinați pansamentul ranch și sosul pentru grătar.
Serviți amestecul de porc și fermă cu chifle.