Sandra Lee4cocol cu unt de arahide Cheesecake
Această rețetă face 20 de porții cu 292 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă 66 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Sandra Lee de ciocolată cu unt de arahide cu ciocolată ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de unt, fursecuri cu zahăr, unt de arahide cremos pentru jardiniere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Unt De Arahide Cupa Cheesecake, Cheesecake Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, și Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză, zahărul și untul de arahide cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână și vanilie; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Topiți 4 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe pachet.
Transferați 3 căni de aluat într-un castron mediu; se amestecă ciocolata topită.
Se toarnă peste crustă. Puneți la frigider aluatul rămas până când este gata de utilizare.
Coaceți cheesecake 1 oră sau până când centrul este aproape setat, lingând ușor aluatul rămas peste stratul parțial copt în tigaie după 30 min. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Frigider cheesecake 4 ore.
Topiți ciocolata rămasă; stropiți peste cheesecake.