Salvie și cimbru curcan afumat

Salvie și cimbru curcan afumat
Salvie și cimbru curcan afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 576 calorii, 70g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați curcan, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar cu gaz, Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar de cărbune, și Friptură de curcan cu salvie și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți saramură: într-o oală, încălziți 1 qt. apă cu sare și zahăr brun, amestecând pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc, se adaugă 6 qts. apă rece, usturoiul, boabele de piper și jumătate din salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Aruncați piciorul din Turcia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Îndepărtați gâtul, coada și măruntaiele din cavități și economisiți pentru sos, dacă doriți. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți pasărea în interior și în exterior. Puneți curcanul într-o oală supradimensionată, cum ar fi o conservă de apă clocotită* și adăugați saramură. Rece, acoperit, 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Înmuiați bucăți de lemn într-un castron cu apă până când sunt gata de Utilizare (cel puțin 45 de minute), cu o farfurie deasupra pentru a le scufunda. Între timp, scurgeți curcanul, clătiți și uscați. Așezați pe un suport pe o foaie de copt cu margini pentru a usca puțin pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați frunzele din cimbru rămas. Tăiați suficient de salvie rămasă pentru a face 3 linguri. Într-un robot de bucătărie, rotiți untul, ierburile tocate și șalotele până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Glisați degetele între pielea și carnea de curcan, întorcând pasărea, pentru a face buzunare de spațiu pe piept, spate și zonele picioarelor. Folosind mâinile, glisați aproximativ 1 lingură. unt de ierburi la un moment dat sub piele în toate buzunarele. Umpleți cavitățile principale de curcan cu crenguțe de salvie rămase și frigărui închise. Tuck sfaturi aripa sub curcan. Introduceți un termometru de carne în cea mai groasă parte a sânului, atingând osul. Frecați curcanul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Aprindeți focul: referindu-vă la orificiile de ventilație manuale, deschideți și demontați fumătorul. Pe firegrate, umpleți camera de cărbune cu cărbune, astfel încât să fie ușor îngrămădită. Distribuiți cuburi de parafină printre brichete și aprindeți.
10
Lăsați să ardă până când cărbunii sunt doar acoperiți cu cenușă, 25 până la 30 de minute. Setați tava de apă, apoi secțiunea mijlocie a fumătorului în poziție. Protejând mâinile, turnați apă fierbinte de la robinet în tava de apă până când este aproape plină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Puneți raftul de gătit superior în poziție și poziționați curcanul cu sânul în sus. Acoperiți cu capac și închideți orificiile de ventilație la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12
Folosind clești, adăugați 2 bucăți de lemn înmuiate prin ușa fumătorului la cărbuni acum și după 1 oră; pentru un 5-in. fumător, adăugați ultimele 2 bucăți o oră mai târziu. Verificați nivelul apei și temperatura din când în când, ținând fumătorul în cea mai mare parte închis, astfel încât căldura și fumul să nu scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
13
Adăugați apă fierbinte după cum este necesar pentru a menține tigaia aproximativ pe jumătate plină. Temperatura fumătorului ar trebui să citească 200 până la 250; dacă este necesar, ridicați sau coborâți prin reglarea orificiilor de aerisire (lăsați un orificiu cel puțin pe jumătate deschis pe capac și în partea de jos a fumătorului pentru a menține focul). Fumați până când termometrul pentru carne înregistrează 165 până la 170, 4 1/2 până la 5 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Transferați curcanul într-un platou și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
15
Lăsați să se odihnească într-un loc cald 15 până la 30 de minute, apoi sculptați.
16
* Găsiți bucăți de măr cu consumabile pentru grătar și la bbqislandinc.com. dacă oala nu se potrivește în frigider, folosiți un cufăr cu gheață: puneți pasărea într-o pungă de saramură de curcan (cumpărați în magazine alimentare sau la williams-sonoma.com). puneți punga în piept, turnați saramură peste curcan și sigilați bine punga; adăugați gheață pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Faceți înainte: înfășurați curcanul drenat, sărat etanș și răciți cu până la 1 zi înainte de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista