Salsa Verde Italiană
Salsa verde italiană este o fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 224 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salsa Verde Italiană, Salsa Verde Italiană, și Salsa Verde Italiană.
Instrucțiuni
Așezați pătrunjelul, uleiul de măsline, caperele, hamsiile, oțetul, sucul de lămâie, usturoiul și coaja de lămâie în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați până când pătrunjelul este bine tocat, aproximativ 10 impulsuri de 1 secundă, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Condimentează sosul cu sare și piper după gust.
Transferați într-un castron mic și utilizați imediat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.