Salsa prăjită de porumb și piper
Salsa prăjită de porumb și piper ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 48 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa prăjită cu ardei roșu și porumb, Salsa crocantă de porumb și piper, și Porumb Dulce Piper Salsa.
Instrucțiuni
Ungeți ardeii grași și porumbul cu 1 linguriță de ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare.
Așezați ardeii grași și porumbul pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Ardei gras la grătar 5 minute sau până când sunt fragede, întorcându-se ocazional.
Scoateți ardeii grași de pe grătar. Gratiți porumbul 10 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional. Se răcește ușor. Tăiați ardeii grași.
Tăiați sâmburii din spice de porumb; aruncați știuleții.
Combinați ardeii grași, porumbul, 1 linguriță de ulei, 1/4 linguriță de sare, coaja de portocală și ingredientele rămase într-un castron și aruncați bine.
Se servește la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.