Salsa de fasole neagră și porumb durează aproximativ 8 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 150 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 61 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv mexican. Un amestec de oțet de mere, oțet balsamic, ardei gras portocaliu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este pe placul a 62 de bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 85% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgers de fasole neagră și legume cu salsa de porumb , pui condimentat cu salsa de fasole neagră și mango și Carolina Caviar - salsa de fasole neagră .
Instrucțiuni
1
Amestecați fasolea neagră, ardeiul gras galben, ardeiul gras portocaliu, ardeiul gras verde, ceapa roșie, porumb, ulei de măsline, oțet de vin roșu, oțet balsamic, oțet de mere, sare, chimen, coriandru, usturoi și sos iute împreună. recipient nereactiv. Răciți la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Piper Portocaliu
Ardei Galben
4 Până La 5 Dovlecei Medii, Feliați
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii